HR
Henkilöstöprosessien monimutkaisuus kehittyy muuttuvan työvoiman myötä. Pysy ajan tasalla HR-alan viimeisimmästä kehityksestä.
Let’s reinvent talent and career management
Jan Laurijssen, HR evangelist, researcher, and consultant at SD Worx, gave a presentation at Strategy Talk HR 2024 event in Kattilahalli, Helsinki on May 15th, 2024.
In his speech, Jan discussed the essential points of talent and career management in the future of work.
7 yleisintä piilokustannusta, joita aiheutuu, jos HR:n digitalisointiin ei investoida
Miksi monet yritykset eivät panosta digitalisointiin? Digitalisoimatta jättämisestä aiheutuu monia piilokustannuksia. Listasimme niistä seitsemän blogiin.
Webinaaritallenne: Perform-työkalun uudet ominaisuudet
Tässä webinaarissa käymme läpi SD Worx HR -järjestelmän Perform-työkalun uusimpia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua työntekijöiden valmentamisessa koko työsuhteen elinkaaren ajan varmistaen, että koko organisaatio kulkee samaan suuntaan. Nostamme esiin myös hieman vanhempia, mutta erittäin hyödyllisiä toiminnallisuuksia, jotka ovat saattaneet jäädä huomaamatta. Webinaari on maksuton.
Webinar recording: Future-proofing and enhancing your people processes with SAP SuccessFactors
Are you considering implementing SAP SuccessFactors, or have you already implemented it?
Whether your primary goal is to enhance employee experience, reduce manual transaction or HR administration effort, or set up your skills platform for the future, you have a range of options already available.
Watch our recorded webinar to get insights to understand the best path ahead for your company.
Näin anonyymi rekrytointi tulevaisuudessa muuttaa työnhakua
Anonyymi rekrytointi on ajankohtainen ilmiö, joka pyrkii luomaan tasapuolisemman ja objektiivisemman lähestymistavan työnhakuun. Siinä keskitytään hakijoiden ammatilliseen osaamiseen henkilökohtaisten ominaisuuksien sijaan.
4 muutosta joustavan työn tulevaisuudessa
Miten joustavan työn käytännöt tulevat kehittymään tulevaisuudessa? Blogissa esittelemme neljä suurinta odotettavissa olevaa muutosta.
Työn joustavuuden räätälöinti
Ensimmäisessä vuoden 2024 oppaassamme analysoidaan eurooppalaisia tutkimuksia, jotka pyrkivät vastaamaan kysymykseen: mikä on työntekijöille tärkeintä joustavassa työssä? Ja miten työnantajat voivat parantaa joustavan työn käytäntöjään vastaamaan työntekijöiden muuttuvia tarpeita? Olemme määritelleet neljä prioriteettia, joiden avulla voit varmistaa, että joustavan työn strategia vastaa organisaatiosi tarpeita.
Miten kestävyysraportointidirektiivi (CSRD) vaikuttaa HR:n? 5 vinkkiä direktiiviin valmistautumiseen
Monet pohtivat sitä, mikä CSRD edes on ja miten se vaikuttaa heidän organisaatioonsa. Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi yleiset kysymykset uudesta direktiivistä ja annamme viisi vinkkiä siihen, miten voit työskennellä EU:n uusien kestävän kehityksen raportointia koskevien vaatimusten täyttämiseksi.
Kaipaatko lisää tehokkuutta ja tarkkuutta? On aika hyödyntää automaatiota HR:ssä ja palkanlaskennassa
Minkä vuoksi yrityksen tulisi automatisoida HR- ja palkkaprosessinsa? Mitä hyötyä sillä voidaan saavuttaa? Tässä blogissa esittelemme kuusi merkittävintä syytä, joiden vuoksi minkä tahansa organisaation kannattaisi ottaa automaatio käyttöönsä henkilöstöhallinnon ja palkkapalveluiden alueella.
Webinaaritallenne: AI and HR - between hope and hype
Vaikka tekoäly on yleistymässä työelämässä hurjaa vauhtia, monilta puuttuu kuitenkin perusteellinen ymmärrys sen vaikutuksista henkilöstöhallintoon. Webinaarissamme käsittelemme monia erilaisia oletuksia siitä, miten tekoäly vaikuttaa HR-alaan. Webinaari on englanniksi.
Miten generatiivinen tekoäly vaikuttaa työntekijäkokemukseen?
Mitä tekoäly tarkoittaa henkilöstöhallinnolle? Esittelemme viisi uutta käyttötapausta, jotka osoittavat, mitä generatiivinen tekoäly voi - ja mitä se ei voi - tehdä HR:n ja työntekijöiden hyväksi.
Tasapuolista lomailua työyhteisössä
Vuosi vuodelta työnantajat kiinnittävät enemmän huomiota työyhteisön hyvinvointiin, sen tukemiseen sekä siihen, että ennaltaehkäistään kuormittavia tekijöitä työarjessa. Konkreettiset, arjen tukitoimet ovat kullanarvoisia, mutta niillä ei poisteta loman tärkeyttä. Miksi tasapuolinen oikeus lomaan olisi yhtä tärkeä asia varmistaa työyhteisössä, kuin muutkin työhyvinvointiteemat?