Henkilöstöhallinto / Webinaaritallenteet

Webinaaritallenne: SD Worx Workforce Management – Näin viet päivittäiset hallinnolliset tehtävät nykyaikaan

Tässä webinaarissa kerromme, miten SD Worx Workforce Management -työajanhallintaratkaisumme avulla voit koordinoida henkilöstöresursseja, maksimoida tuottavuutta ja hallita kustannuksia reaaliaikaisesti. Näytämme myös demon ratkaisustamme.

Katso tallenne

Ulkoistuspalvelut / Webinaaritallenteet

Webinaaritallenne: 6 vinkkiä onnistuneeseen palkkapalveluiden hankintaan

Onnistuminen palkkahallinnon ulkoistamisessa ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii perehtymistä ja sitoutumista myös hankintaorganisaatiolta. Tässä webinaarissa esittelimme 6 vinkkiä, jotka kannattaa huomioida, kun yritys on ulkoistamassa palkkapalveluitaan.

Katso tallenne

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenne: “If HR digitalization is the answer, what was the question?“

Henkilöstöhallinnon digitalisoituminen mahdollistaa uusien mittareiden ja analytiikan luomisen. Mutta miten voit hyödyntää uusia digitaalisia HR-järjestelmiä yrityksesi kilpailukyvyn parantamiseksi? Ja miten voit parantaa työntekijäkokemusta niiden avulla?

Watch the recording

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenne: SD Worx (ent. Aditro) Verkkopalkka & eLiksa: palkkalaskelmat sähköisesti ja luotettavasti – myös mobiilissa

Lisää hankalasti säilytettäviä paperipinoja vai kätevästi kaikkialle verkkopankissa kulkeva dokumenttiarkisto? Sähköinen palkkalaskelma on kiistatta tätä päivää, ja siitä on merkittäviä hyötyjä niin palkansaajalle, työnantajalle kuin luonnollekin.

Katso tallenne

Webinaaritallenteet

Keynote: If HR digitalization is the answer what was the question?

Digitization has been changing the way we collaborate inside, and most importantly the way we serve our customers. But which tools actually enable flexibilization, and which problems remain? View our keynote recording.

Watch the recording

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenne: 6 syytä miksi nykyiset HR- ja palkkajärjestelmät kannattaa uudistaa

Kerroimme webinaarissa, miten organisaatioille voidaan tuottaa todellista lisäarvoa uuden modernin HR- ja palkkaratkaisun avulla sekä esittelimme 6 keskeisintä lisäarvoa tuottavaa tekijää.

Katso tallenne

Henkilöstöhallinto / Webinaaritallenteet

Webinar recording: Tools for Successful Change Management

Have you experienced challenges getting people onboard when implementing new processes and systems? Do you want to learn practical tools to help you create engagement and speed up the change journey? Then this is the webinar for you.

Watch the recording

Henkilöstöhallinto / Webinaaritallenteet

Webinaaritallenne: SD Worx People (ent. Aditro People) – älykäs työkalu työsuhteen elinkaaren hallintaan

Kävimme webinaarissa läpi 11 asiakkaillemme tyypillisintä haastetta työsuhteen elinkaaren ja HR-masterdatan käsittelyyn liittyvässä tehtäväkentässä.

Katso tallenne

Henkilöstöhallinto / Palkkahallinto / Webinaaritallenteet

Webinar recording: Common pitfalls in modernizing HR and Payroll processes and how to avoid them

More than half of HR and Payroll system projects are failing to deliver the value they promise. Why? Watch our webinar recording in which we explore the common pitfalls and mistakes when modernizing HR and Payroll processes and systems.

Watch the recording