#lifeatsdworx / Uutiset

Joululahjoitus WWF:lle

Joulutervehdyksien sijaan olemme tänä jouluna tehneet lahjoituksen Maailman luonnonsäätiö WWF:lle ja sen tärkeälle työlle suojella pohjoisia lajeja ja niiden elinympäristöjä sekä ponnistella luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen sekä saasteiden ja kestämättömän kulutuksen vähentämisen puolesta.

Lue lisää

Ulkoistuspalvelut / Uutiset

HR-palvelut parantavat työntekijäkokemusta

HR-palveluiden ulkoistaminen on ollut perinteisesti suurten yritysten tapa toimia, ja tämä markkina onkin saavuttamassa kyllästymispisteensä. Pienemmissä yrityksissä ja erityisesti kasvuyrityksissä on nyt herätty ulkoistuksen etuihin.

Lue lisää

Uutiset

Olemme luotettava ja turvallinen palkkapalvelukumppanisi

Me SD Worxilla haluamme olla luotettava ja turvallinen kumppani asiakkaillemme, ja osoituksena siitä käytämme ulkoistuspalvelussamme laadunvarmennukseen ISAE 3402 -standardia. Ulkopuolinen auditoija suorittaa ISAE 3402 type II -auditoinnin vuosittain luotettavuuden varmistamiseksi.

Lue lisää

Uutiset

Aditrolle (nyk. SD Worx) myönnettiin jälleen arvostettuja kansainvälisiä ISO-sertifikaatteja tietoturvatyöstä sekä ympäristöhallinnasta

Aditro (nyk. SD Worx) on saanut tunnustuksen tietoturvatyönsä tehokkuudesta ja kehittämisestä sekä toiminnastaan kestävän kehityksen hyväksi. Tietoturvasertifikaatin osalta tunnustus on jo neljäs peräkkäinen.

Lue lisää

Uutiset

29 huhtikuun, 2021

Belgialainen SD Worx ostaa Aditron liiketoiminnot Pohjoismaissa

Belgialainen SD Worx on tänään ilmoittanut ostavansa Aditron liiketoiminnot kaikissa Pohjoismaissa. SD Worx on johtava henkilöstö- ja palkkapalvelujen tarjoaja Euroopassa ja yrityksessä työskentelee 4600 työntekijää 12 eri maassa.

Lue lisää

Asiakastarina / Ulkoistuspalvelut / Uutiset

Telia laajentaa yhteistyötään Aditron kanssa

Telia vahvistaa yhteistyötään Aditron kanssa ja laajentaa palkkahallinnon ulkoistuspalvelut kaikkiin Pohjoismaihin. Uusi sopimus kattaa palkanlaskennan palvelut Suomen Telian 4 500 työntekijälle ja Telia Norge AS:n 2 300 työntekijälle.

Lue lisää

Uutiset

Miten valita henkilötietojen käsittelyyn luotettava kumppani?

Henkilötietojen suoja on nyt Suomessa ajankohtaisempaa kuin koskaan. Ihmisten henkilötietoja käsitellään joka sekunti: työssä, viranomaisten taholla, terveydenhuollossa, ostosten yhteydessä, matkustaessa tai nettiä selaillessa.

Lue lisää

Uutiset

Aditrolta joululahjoitus Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle

Joulutervehdyksien sijaan olemme tänä vuonna tehneet lahjoituksen Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) -järjestölle. ”Tänä jouluna olemme päättäneet tukea…

Lue lisää

Uutiset

Aditrolle arvostettu ISO 27701 -tietosuojasertifikaatti

Aditro on saanut tunnustuksen tietosuojatyönsä tehokkuudesta ja turvallisuudesta. Yritys on nyt yksi ensimmäisiä pohjoismaisia yrityksiä, jolle on myönnetty ISO 27701-sertifikaatti….

Lue lisää

Uutiset

15 syyskuun, 2020

Aditro update on COVID-19 situation, 2020.09.09

The health of our employees and an undisturbed services delivery continue to be of key importance to Aditro in these…

Lue lisää

Henkilöstöhallinto / Uutiset

Lehdistötiedote: Ossi Laurosesta Aditron uusi myyntijohtaja

Ossi Lauronen aloitti toukokuussa Aditron myyntijohtajana. Lauronen on intohimoinen HR:n kehittäjä ja pitkän linjan myyntiosaaja. Aditron myyntiosasto sai toukokuussa rautaisen…

Lue lisää

Uutiset

Lehdistötiedote: Joka toinen henkilöstö- ja palkkahallinnon digihanke jää puolitiehen

Henkilöstö- ja palkkahallinnon digihankkeet pyrkivät automatisoimaan manuaalista työtä koko organisaatiossa, jotta asiantuntijat saisivat keskittyä tuottavampaan työhön. Tuoreen kyselyn mukaan moni…

Lue lisää