Palkkahallinto / Ulkoistuspalvelut

Palkkahallinto hybridityön aikakautena: 3 uutta haastetta

Hybridityöstä puhuvat nyt kaikki. Yritykset ovat ymmärtäneet, että joustavat työolot (ja työajat) ovat kovaa valuuttaa kilpailluilla työmarkkinoilla. Keräsimme yhteen yritysten tärkeimmät (globaalit) haasteet tällä saralla.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto / Palkkahallinto / Ulkoistuspalvelut

Näin asiakkaan sensitiivistä dataa voi käsitellä tietoturvallisesti

Vielä muutama vuosikymmen sitten tietoturvallisuus oli huomattavasti yksinkertaisempi asia kuin nykyään. Ennen internetiä yritys sai asiakkaidensa tietoja hyvin rajallisesti ja tietojen turvallisuudesta huolehtiminen liittyi asiakirjojen fyysiseen turvallisuuteen.

Lue lisää

Palkkahallinto / Ulkoistuspalvelut

Näin ulkoistusprosessi menee: ”Olemme kanssasi koko matkan”

Ennustettavista kustannuksista ja tehokkaammasta raportoinnista huolimatta monet talous- ja HR-johtajat epäröivät ulkoistaa palkanlaskentaa. Monet pitävät sitä hankalana ja epäilevät, pystyykö ulkoistuspalveluiden toimittaja hoitamaan heidän monimutkaisen liiketoimintarakenteensa.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto / Palkkahallinto

Business Case helpommin ja tarkemmin – ota avuksi valmis malli

Miten todistaa uuden HR- ja palkkajärjestelmän tuoma selkeä lisäarvo? Tai miten osoittaa, kuinka paljon kustannuksia aiheutuu siitä, jos järjestelmää ei päivitetä uuteen? Investoinnin perusteluissa voi auttaa maksuton Business Case -laskuri.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto / Palkkahallinto

Vie palkkahallinto digiaikaan – vapautat aikaa olennaiseen

Palkkahallinto ja henkilöstöpalvelut ovat matkalla kohti digiaikaa. Perinteisesti palkanlaskenta ja HR on hoidettu varsin manuaalisesti, mikä vie aikaa ydinliiketoiminnalta.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto / Palkkahallinto

Konsultointipalvelua muutos- ja ongelmatilanteisiin

Tiesitkö, että voit sovellustemme käyttäjänä tilata konsulttimme avuksesi erilaisissa muutos- ja ongelmatilanteissa? Konsulteillamme on vankka osaaminen tuotteistamme, jota he soveltavat asiakaskohtaisesti konsultointikäynneillä.

Lue lisää

Asiakastarina / Palkkahallinto / Ulkoistuspalvelut

Palkkahallinnon ulkoistaminen auttaa SSAB:ta keskittymään ydinliiketoimintaan

Teräsyhtiö SSAB:lla on Ruotsissa tuhansia työntekijöitä ja yhtä paljon sopimuksia, palkkoja ja todistuksia. Tärkeän asiantuntijaosaamisensa turvaamiseksi tulevaisuudessa yhtiö päätti ulkoistaa osia henkilöstöhallinnosta Aditrolle (nyk. SD Worx), ja yhteistyö on osoittautunut erittäin menestykselliseksi.

Lue lisää

Palkkahallinto

Viisi tapaa, miten automaatio helpottaa palkka-asiantuntijan työtä

Aina ei tule miettineeksi sitä kuinka paljon erilaisia tehtäviä palkka-asiantuntijan tulee tehdä ennen kuin palkka on tilillä. Palkka-asiantuntijat voivat joutua tekemään paljonkin manuaalisia tehtäviä ennen itse palkanlaskentaa.

Lue lisää

Palkkahallinto

SD Worx Viran käyttöliittymä päivittyy

Aditro Viralla lähetettiin viime vuonna yhteensä 17,5 miljoonaa sähköistä ilmoitusta, joista 9,5 miljoonaa ilmoitusta toimitettiin tulorekisteriin. Ilmoitusmäärät kasvoivat edelliseen vuoteen verrattuna 48%.

Lue lisää

Asiakastarina / Henkilöstöhallinto / Palkkahallinto

Hallinnollisen työn vähentäminen ja mobiiliratkaisut tärkeitä kriteerejä KICKSille uuden palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisun valinnassa

KICKS kuului aiemmin yhdessä Åhlénsin ja Lagerhausin kanssa Axstores-ryhmään. Kun yritysrakennetta muutettiin ja kaikista kolmesta yhtiöstä tuli itsenäisiä, KICKSillä huomattiin tarve uusia henkilöstö- ja palkanlaskennan ratkaisut.

Lue lisää

Palkkahallinto

Miltä palkka-asiantuntijan työ näyttää vuonna 2025?

Palkanlaskenta kehittyy nyt päätähuimaavaa vauhtia ympäröivän maailman mukana. Ala ei ole kokenut suuria mullistuksia lähes kolmeen vuosikymmeneen, mutta pian automatisoidut prosessit uudistavat työnkulun täysin.

Lue lisää