Henkilöstöhallinto / Oppaat ja whitepaperit

Kymmenen keskeistä HR-haastetta vuodelle 2022 (ja miten selätät ne)

Tässä oppaassa asiantuntijamme tarkastelevat lähemmin kymmentä keskeistä henkilöstöhallinnon haastetta ja tarjoavat ideoita niiden muuttamiseksi mahdollisuuksiksi.

Lue lisää

Oppaat ja whitepaperit / Ulkoistuspalvelut

Palkanlaskennan ulkoistaminen – näin onnistut

Käsittelemme oppaassamme palkanlaskennan ulkoistamista ja sen tuottamia lukuisia etuja. Ulkoistaminen takaa jatkuvuuden ja lainsäädännön noudattamisen, tekee henkilöstökustannukset läpinäkyviksi ja vapauttaa lisää aikaa strategisiin hankkeisiin.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto / Oppaat ja whitepaperit

Kohti ihmisläheistä digitaalista HR-järjestelmää

Käsittelemme oppaassamme hallinnon tehokkuutta, digimurrosta ja työntekijäkokemusta. Nämä kolme HR:n osa-aluetta liittyvät vahvasti toisiinsa ja muodostavat HR-strategian kulmakivet, joita kaikkia tarvitaan vankan HR-ekosysteemin luomiseen.

Lue lisää

Oppaat ja whitepaperit

Opas: Miten hyödymme uuden HR- ja palkkaratkaisun hankinnasta?

Vanhat HR- ja palkkajärjestelmät sisältävät usein piilokustannuksia, joiden vuoksi järjestelmät maksavat organisaatiollesi todennäköisesti enemmän kuin luulet. Lue, miten voit tehostaa palkkojen käsittelyä ja samalla leikata kustannuksia.

Lue lisää

Oppaat ja whitepaperit / Palkkahallinto

Opas: Digitalisaation vaikutukset palkkahallinnossa

Digitalisaatio on muuttanut organisaatioiden toimintaa vaikuttaen myös työntekijöiltä vaadittaviin ominaisuuksiin ja osaamiseen. Teknologian nopea kehitys on muuttanut työtä ja työntekoa,…

Lue lisää