Tapahtumat

Webinaaritallenteet

Webinaaritallenne: SD Worx Workforce Management – Näin viet päivittäiset hallinnolliset tehtävät nykyaikaan

Tässä webinaarissa kerromme, miten SD Worx Workforce Management -työajanhallintaratkaisumme avulla voit koordinoida henkilöstöresursseja, maksimoida tuottavuutta ja hallita kustannuksia reaaliaikaisesti. Näytämme myös demon ratkaisustamme.

Katso tallenne

Webinaaritallenne: 6 vinkkiä onnistuneeseen palkkapalveluiden hankintaan

Onnistuminen palkkahallinnon ulkoistamisessa ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii perehtymistä ja sitoutumista myös hankintaorganisaatiolta. Tässä webinaarissa esittelimme 6 vinkkiä, jotka kannattaa huomioida, kun yritys on ulkoistamassa palkkapalveluitaan.

Katso tallenne

Henkilöstöanalytiikka voi auttaa organisaatiota menestymään

Henkilöstöanalytiikan hyödyntäminen tarjoaa organisaatiolle lukemattomia mahdollisuuksia sekä HR-tehtävien että johtamisen näkökulmasta, korostaa SD Worxin Senior Researcher Jan Laurijssen. Ala on kuitenkin vielä lapsenkengissään.

Lue lisää ja katso tallenne

Webinaaritallenne: “If HR digitalization is the answer, what was the question?“

Henkilöstöhallinnon digitalisoituminen mahdollistaa uusien mittareiden ja analytiikan luomisen. Mutta miten voit hyödyntää uusia digitaalisia HR-järjestelmiä yrityksesi kilpailukyvyn parantamiseksi? Ja miten voit parantaa työntekijäkokemusta niiden avulla?

Watch the recording

Webinaaritallenne: SD Worx (ent. Aditro) Verkkopalkka & eLiksa: palkkalaskelmat sähköisesti ja luotettavasti – myös mobiilissa

Lisää hankalasti säilytettäviä paperipinoja vai kätevästi kaikkialle verkkopankissa kulkeva dokumenttiarkisto? Sähköinen palkkalaskelma on kiistatta tätä päivää, ja siitä on merkittäviä hyötyjä niin palkansaajalle, työnantajalle kuin luonnollekin.

Katso tallenne

Keynote: If HR digitalization is the answer what was the question?

Digitization has been changing the way we collaborate inside, and most importantly the way we serve our customers. But which tools actually enable flexibilization, and which problems remain? View our keynote recording.

Watch the recording