Haluatko kuulla, kuinka SD Worxin HR-järjestelmä tehostaa henkilöstöhallinnon prosesseja?

SD Worx tarjoaa helposti skaalautuvan kokonaisvaltaisen henkilöstöhallinnon ratkaisun, jonka eri moduulit toimivat saumattomasti yhdessä. Voit tehostaa henkilöstöhallinnon prosessejasi tarpeesi mukaisesti valitsemalla ne moduulit, joille sinulle on tarvetta.

Varaa maksuton HR-esittely

Varaa demoesittely sinulle parhaiten sopivana ajankohtana suoraan asiantuntijamme kalenterista, niin kerromme lisää siitä, kuinka voit tukea organisaatiosi HR-prosesseja SD Worxin HR-ratkaisujen avulla. Esittely järjestetään Teams-tapaamisena ja siihen on hyvä varata aikaa 30 minuuttia. 

Haluatko kuulla lisää SD Worxin palkkapalveluista?

Ota yhteyttä SD Worxin myyntiin, niin asiantuntijamme kertoo lisää SD Worx W -palkkajärjestelmästämme, tai varaa aika suoraan asiantuntijamme kalenterista, niin kerromme lisää muista palkkahallinnon kokonaisprosesseja tehostavista ratkaisuistamme.

Joustava ja skaalautuva

SD Worx HR joustaa tarpeesi mukaan; voit ottaa käyttöösi vain ne moduulit, joille organisaatiossasi on tarvetta ja lisätä uusia moduuleja tarpeen tullen.

Käyttäjäystävälliset käyttöliittymät

SD Worx HR tarjoaa oman helppokäyttöisen käyttöliittymän ja olennaiset toiminnot eri roolien perusteella.

Ketterä ja helppokäyttöinen

SD Worx HR on ketterä ratkaisu, jota on helppo itse hallinnoida ja jossa muutostenteko on mutkatonta ja helppoa.

Tehokas kokonaisuus

SD Worxin järjestelmäkokonaisuus yhdistää kaikki palkka- ja henkilöstöhallinnon tarpeet ja tehtävät yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja takaa prosessien tehokkuuden jokapäiväisessä toiminnassa.

Varaa nyt

Selja Kärnä