Aditro certified for ISO 27001

Aditrolle myönnetty ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti

Aditron panostukset tietoturvan parantamiseksi ovat saaneet tunnustusta ISO 27001 -sertifikaatin muodossa.

Johtavana tietoturvastandardina tunnettu ISO/IEC 27001:2013 huomioi tietoturvallisuuden hallintaan liittyvät prosessit sekä teknisiin ja hallinnollisiin ratkaisuihin liittyvät vaatimukset. Standardi tarjoaa kattavat vaatimukset tietoturvan riskien arviointiin ja hallintaan. Lue lisää >>

Aditro on viime vuosina ottanut käyttöön tietoturvaan liittyviä kontrolleja ja päätti vuonna 2017 hakea sertifiointia yrityksen pilvipalveluiden tietoturvan hallintajärjestelmälle. Sertifiointiprosessin aikana Kiwa Inspecta varmisti, että Aditron hallintajärjestelmä täyttää ISO 27001:n asettamat vaatimukset. Lokakuun 26. päivä 2018 myönnetty sertifikaatti osoittaa Aditron sitoutuneen tietoturvaan pilvipalvelutuotannossaan.

Jatkossa Kiwa Inspecta auditoi Aditron vuosittain ja vahvistaa täten sitoutumisemme ISO 27001:n mukaiseen pilvipalvelutuotantoon ja jatkuvaan tietoturvan kehitystyöhön.

“ISO 27001 -sertifiointi osoittaa selkeästi, kuinka investointimme pilvipalveluiden tuotantoon on vahvistanut Aditron asemaa HR:n ja palkkahallinnon johtavana palvelutarjoajana Pohjoismaisilla markkinoilla”, sanoo Aditro Groupin toimitusjohtaja Martin Sjögren.

Lisätietoja

Martin Sjögren, CEO Aditro Group, +46 70 201 00 93

Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta on johtava tarkistusten, testausten, sertifiointien ja teknisen konsultoinnin palveluiden tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Lue lisää >>