Ura SD Worxilla

Opi tuntemaan meidät

HR- ja palkkapalvelualalla vaikuttaminen vaatii kunnianhimoisia suunnitelmia. Tarvitsemme taitavia asiantuntijoita toteuttaaksemme huomisen palkkapalvelut jo tänään. Ammattitaitoiset työntekijät ovat mielestämme hyvien tuotteiden ja palveluiden perusta.

Etsitkö tilaisuutta muuttaa HR:n ja palkkapalvelujen maailmaa? Tule mukaan tekemään tulevaisuuden palkkapalveluista yhdessä totta!

Olemme ihmisorientoituneiden tiimien verkosto, ja kuulisimme mielellämme sinusta. Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lähetä avoin hakemus >>

  • SD Worxilla palkkapalveluiden asiantuntijuuden pitkät perinteet yhdistyvät nykyaikaiseen ohjelmistokehittämiseen. Me tiedämme, mitä tulevaisuuden palkka- ja HR-palveluilta vaaditaan.
  • SD Worxilla me kaikki olemme avainasemassa parhaiden ratkaisujen löytämiseen. Meillä on tärkeä tehtävä, jota emme voi saavuttaa ilman työntekijöitämme.
  • Taitojemme syventäminen ja itsemme haastaminen on meille luonnollista. Kannustamme sisäiseen liikkuvuuteen ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia organisaatiomme moniin eri alueisiin.
  • Vain erinomaisten ja sitoutuneiden työntekijöiden avulla luomme HR:n ja palkkapalveluiden tulevaisuuden.

”On hienoa nähdä, kun organisaatio kasvaa. Silti vahvaa hierarkiaa ei ole muodostunut, vaan kaikki ovat täällä yhtä arvokkaita. SD Worxilla on panostettu sisäiseen viestintään ja kaikki saavat tarpeeksi tietoa. Vaikka olemme täällä Tallinnassa hieman erillinen yksikkö, tuntuu, että olemme yhtä muun organisaation kanssa.”  

Pille Lillemägi-Paloots, Delivery Manager

Lue Pillen uratarina.

”SD Worxilla huomioidaan työntekijän tilanne ja pyritään joustamaan ja tukemaan jotta löytyy tehtävä, joka motivoi juuri sinua. Minuun on luotettu sekä annettu mahdollisuus kokeilla ja kehittyä.”

Merja Maasalo, Delivery Manager

Lue Merjan uratarina.

”Juuri työkaverit on yksi SD Worxilla työskentelyn parhaista puolista. Ilmapiiri on rento ja positiivinen ja kaikki tsemppaavat toisiaan.”

Jürjo Veisberg, Payroll Specialist

Lue Jürjon uratarina.

”Parhaita asioita SD Worxilla ovat joustavuus ja etenemismahdollisuudet. Tämä on monien mahdollisuuksien talo, jossa toiveita kuullaan. SD Worx on tosi mukava työpaikka, jossa tuetaan. Täällä annetaan kehittymismahdollisuuksia, jos on halua kasvaa.”

Riitta Koskinen, Delivery Director

Lue Riitan uratarina.

”Kuulen usein, että olemme poikkeuksellinen myyntitiimi. Teemme päivittäin yhteistyötä, tuemme ja autamme toisiamme. Vedämme samaa köyttä ja ponnistelemme saman tavoitteen eteen. Tiimissämme on monen monta erilaista persoonaa, ja muodostamme yhdessä mahtavan, iloisen ja eteenpäin pyrkivän kokoonpanon. Meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä ja tehdä hommia omalla tavallaan ja persoonallaan.”

Sonja Nurmi, Sales Executive

Lue Sonjan uratarina.

”Työllistyminen pienimmillä seuduilla on toisinaan haastavaa, joten oma polkuni työelämään on ollut varsin onnekas. Ja vielä kun työssä yhdistyvät mukavan ja kannustavan tiimin ja tunnelman lisäksi omat suurimmat kiinnostuksen alueet, voiko parempaa toivoa!”

Heikki Mitrunen, Digital Development Specialist

Lue Heikin uratarina.

”Olen saanut oppia työssäni paljon ja matkalle on mahtunut monia mukavia yllätyksiä. Ja vielä riittää uutta opittavaa! Seuraavaksi mukaan astuu tekoäly ja koneoppiminen, joka on osa-alueena varsin laaja, mutta myös erittäin mielenkiintoinen.”

Harri Juntunen, Digital Development Specialist

Lue Harrin uratarina.