Henkilöstöhallinnon ulkoistuspalvelumme

Monipuoliset ja osaavat henkilöstöhallinnon palvelut varmistavat tehokkaat ja aikaa säästävät HR-prosessit. Ulkoistamalla HR-palvelut asiantuntevalle kumppanille säästetään aikaa siihen työhön, joka organisaatiolle on hyödyllisintä. Toiminta tehostuu ja henkilökunta voi keskittyä omaan erityisosaamiseensa. Kun HR-toiminta ulkoistetaan luotettavalle kumppanille, yhteistyöstä on hyötyä myös odottamattomissa tilanteissa, liittyi se sitten vaikka HR-järjestelmiin tai HR-prosessien kehitystarpeisiin.

Aditro tarjoaa korkealaatuisia palveluita operatiivisiin HR-tehtäviin. Kokeneet asiantuntijamme varmistavat, että organisaatiosi henkilöstöasiat hoidetaan luotettavasti ja ammattitaidolla. Aditron HR-palvelut on suunniteltu tukemaan organisaatioita erilaisissa tilanteissa. Osaavat HR-asiantuntijamme avustavat kaikenkokoisissa projekteissa. Yhteistyö kanssamme on helppoa ja sujuvaa. Asiakkaitamme palvelee oma nimetty ja asioihin perehtynyt henkilöstöasiantuntija. Toimintamalli voidaan tarvittaessa räätälöidä tarpeidesi mukaisesti — voit ulkoistaa myös vain osan HR-tehtävistäsi.  Asiantuntijamme voivat työskennellä tarvittaessa myös asiakkaan tiloissa.

Ulkoistuspalvelumme

Työsuhteen elinkaaren hallinta
Henkilöstövaihtuvuuteen liittyvät hallinnolliset tehtävät (esim. turvallisuusselvitykset ja luottotietojen tarkastukset), sopimukset, työsuhteen aikaiset tapahtumapäivitykset sekä lähtevien työntekijöiden hallinnointi, työtodistuspohjat.

HR-konsultointi ja prosessikehitys
HR-prosessien läpikäynti ja analysointi. Kartoitetamme työsuhteen elinkaareen liittyvät HR-prosessit. Analysoimme ja teemme ehdotuksen kehittämiskohteista. HR-prosessien lisäksi läpikäynti voi kattaa myös palkkaprosessin läpikäynnin ja auditoinnin.

Palkkahallintoa tukevat tehtävät
Palkanlaskennan yhteyshenkilön tehtävät, työaikatapahtumien neuvonta henkilöstölle, bonusten ja provisioiden laskenta/käsittely, poissaoloraportointi, luontaisetukäsittely, vuosilomahallinnointi,  HR-vuosikellon rakentaminen.

Pääkäyttäjätehtävät
Pääkäyttäjätehtävät esimerkiksi seuraavissa järjestelmissä: SAP HR, Workday, SuccessFactors, Norlic Ontime. Pääkäyttäjätehtävät kuten liittymien läpimenon seuranta, tietokenttien perustaminen, organisaatiotietojen tai henkilöiden massapäivitykset.

HR-järjestelmän asiantuntijatehtävät
Konsultointi ja tuki HR-järjestelmien muutos- ja käyttöönottoprojekteissa (esimerkiksi määrittely ja testaus). Järjestelmäosaamista meillä  on mm. seuraavista järjestelmistä: SAP HR, Workday, SuccessFactors, Norlic Ontime sekä palkkajärjestelmistä Personec W ja Personec F.

Muut operatiiviset HR-tehtävät
Esimerkiksi toistuva raportointi sekä palkka- että HR-järjestelmästä, mukaan lukien sairaspoissaoloraportointi, toistuva tilastointi erikseen määritellyistä seurantakohteista. Tehtävät määritellään asiakaskohtaisesti.

HR Help Desk
Ulkoistuspalveluasiakkaana voit hyödyntää HR Help Desk -palvelun osana Aditron ulkoistuspalvelutarjontaa ja ohjata rutiinikysymykset suoraan meille. Tehokas käyttöönotto takaa, että HR Help Desk on koko henkilöstösi käytössä ilman odottelua!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ulkoistuspalveluistamme.
Aditron myyntipalvelu: myynti@aditro.com tai 020 717 7111