Pörhön Autoliike siirtyy Aditron palkkahallintojärjestelmään

Pörhön Autoliike on tehnyt sopimuksen siirtymisestä Aditron Personec W -palkkahallintojärjestelmään. Samassa yhteydessä käyttöön otetaan myös Aditron Linkki-palvelu sähköisten ilmoitusten toimittamiseksi verottajalle ja muille sidosryhmille sekä Aditron Verkkopalkka sähköisiä palkkalaskelmia varten. ”Olemme iloisia voidessamme laajentaa yhteistyötämme Pörhön Autoliikkeen kanssa myös palkkahallinnon puolelle”, kertoo Aditron myyntijohtaja Virpi Hakanen.

Pörhön Autoliikkeen talouspäällikkö Pirjo Mikkola kommentoi siirtymistä Aditron palkkapalveluihin seuraavasti: ”Olemme erittäin innostuneita uudesta palkkajärjestelmästä, joka tulee vastaamaan hyvin meidän sisäisen laskennan haasteisiin. Palkanlaskennan ja kirjanpidon työ helpottuu useiden uusien ominaisuuksien vuoksi. Meillä on jo kirjanpito-ohjelma Aditron toimittamana ja sen käyttöönotto sujui erittäin joustavasti ja nopeasti. Saimme jo siitä hyviä kokemuksia Aditron käyttöönotoista. Käyttöönoton jälkeenkin olemme saaneet hyvin palvelua ja apua erilaisissa taloushallinnon kehityshankkeissa liittyen raportointiin ja sisäiseen laskentaan.

Pirjo Mikkola
Talouspäällikkö, Pörhön Autoliike

Suomalaiset yritykset ovat luottaneet Aditron palkkahallinnon ratkaisuihin jo kymmenien vuosien ajan. Luotettavia ja joustavia ratkaisujamme kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.