Verkkopalkka – sähköinen palkkalaskelma

SD Worx Verkkopalkka on helppo ja turvallinen tapa tarjota palkansaajalle palkkalaskelmia sähköisessä muodossa. Verkkopalkka tallentuu palkansaajan verkkopankkiin, josta palkkalaskelma on nähtävissä ja tarkasteltavissa henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Saatavilla on myös mobiilisovellus eLiksa, jonka avulla palkkalaskelma kulkee palkansaajan mukana, ja on saatavilla missä ja milloin tahansa.

Ympäristöystävällinen verkkopalkkapalvelu on kustannustehokas, turvallinen ja nykyaikainen palvelu, joka tuotetaan yhteistyössä palkkaohjelmiston, pankin ja verkkopalkkaoperaattorin kanssa. Sähköinen palkkalaskelma ei vain pienennä materiaali-, tulostus- ja postituskustannuksia, vaan myös palkkalaskelmien toimittamiseen vaadittua aikaa: palkkalaskelmat tavoittavat palkansaajan nopeasti ja palkkatiedot ovat palkansaajan tarkasteltavissa vuodenkauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä aina 7 vuoden ajan. Palkkalaskelmat ovat tarvittaessa myös helposti palkansaajan tulostettavissa verkkopankin kautta.

SD Worx Verkkopalkka on yksi Suomen suosituimpia sähköisiä palkkalaskelmia. Joka kuukausi lähes 400 000 suomalaista tarkastelee palkkatietojaan SD Worx Verkkopalkan kautta.

SD Worx Verkkopalkka on saanut rinnalleen eLiksan! Uusi mobiilisovellus tuo palkkalaskelmat suoraan mobiililaitteeseen: eLiksan avulla palkansaaja voi tarkistaa palkkalaskelmansa ja lomatietonsa missä ja milloin tahansa.Verkkopalkkapalvelun sekä uuden eLiksa-mobiilisovelluksen saat edullisimmin meiltä. Kysy lisää!

Eroon turhista papereista

Verkkopalkka on moderni ja ekologinen valinta – palkkalaskelmat ovat tarkasteltavissa palkansaajan verkkopankissa tai eLiksa-sovelluksessa.

Nopea käyttöönotto

SD Worx Verkkopalkka on turvallinen ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka toimitetaan aina palveluna ilman asennuksia.

Laskelmapohjainen hinnoittelu

SD Worx Verkkopalkka ja eLiksa perustuvat edulliseen laskelmapohjaiseen hinnoitteluun.

Onko teillä jo käytössä Verkkopalkka? Ota käyttöön myös eLiksa.

SD Worx eLiksa -mobiilisovelluksella tarkistat palkkatietosi kätevästi missä ja milloin vain.

  • Helppokäyttöinen ja turvallinen sovellus
  • Tunnistautuminen helposti verkkopalkan kautta tai mobiilivarmenteella
  • Viimeisin palkkalaskelma kaikkine lisätietoineen
  • Arkisto aiemmin palveluun lähetetyistä laskelmista
  • Näkymä lomakertymistä

Lue lisää eLiksasta

Oletko verkkopalkan käyttäjä? Lisätietoa ja verkkopalkan käyttöohjeet löydät täältä.