eLiksa

Nykyaikaisen työnantajan valinta

eLiksa on SD Worx Verkkopalkan lisäominaisuus, jolla korvaat paperiset palkkalaskelmat sähköisillä. eLiksa tuo palkkalaskelman kätevästi työntekijän mobiililaitteeseen. Palkansaajan ei tarvitse kirjautua verkkopankkiinsa ja siirtyä Verkkopalkkaan, vaan palkkalaskelma on nähtävissä kätevästi älypuhelimesta tai tabletilta mobiilisovelluksen avulla, missä ja milloin tahansa. Laskelmat löytyvät sähköisesti järjestelmästämme seitsemän vuoden ajan.

Mobiilisovellus helpottaa arkea

Helppokäyttöinen sovellus on työntekijän saatavilla missä vain, milloin vain. Sovellus vaatii vahvan tunnistautumisen tai Verkkopalkan kautta kirjautumisen vain kerran, sovelluksen käyttöönoton yhteydessä.

Turvallinen palvelu

Ensimmäinen kirjautuminen tehdään joko mobiilivarmenteella tai Verkkopalkassa sovelluksen luoman koodin avulla. Tämän jälkeen käyttäjä voi avata sovelluksen valitsemallaan pin-koodilla tai laitteensa sormenjälkitunnistuksen avulla.

Helppo käyttöönotto

eLiksan käyttöönotto ei vaadi tilaajayritykseltä asennustoimenpiteitä. Tilauksesta toimitukseen kuluu vain muutama päivä. Palkansaajille sovelluksen asentaminen on helppoa selkeiden ohjeiden avulla.

Sopiiko eLiksa yritykselleni?

Mikäli yrityksellänne on käytössä SD Worx Verkkopalkka, voitte ottaa lisäpalveluna käyttöönne myös toimialariippumattoman eLiksan. Sovellus toimii yleisimmillä mobiililaitteilla (Android, iOS) ja on ladattavissa Google Play Kaupasta ja Apple App Storesta.

Tilaa eLiksa

Mikäli yrityksessänne on jo Verkkopalkka käytössä, voit tilata eLiksan alla olevan tilauslomakkeen kautta.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää SD Worxin Verkkopalkasta ja eLiksasta? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Uusia ominaisuuksia!

eLiksassa on nyt myös mahdollista välittää verokorttitiedot suoraan palkanlaskentaan: käyttäjän tarvitsee vain ottaa kuva verokortista, ja tieto kulkee suojatusti palkkahallintoon. Verokortin voi lähettää myös PDF-tiedostona. Lisäksi sairauslomatodistukset voi lähettää eLiksa-sovelluksen kautta.

Näin käytät eLiksaa

Mobiilisovelluksella tarkistat palkkatietosi kätevästi missä vain.

  • Viimeisin palkkalaskelma nykyaikaisen näkymän kautta
  • Automaattinen ilmoitus, kun uusi palkkalaskelma toimitetaan palkansaajalle
  • Tulorajan tarkistus; sovellus kertoo kuinka määritelty tuloraja on täyttynyt
  • Arkisto aiemmin palveluun lähetetyille laskelmille jopa 7 vuoden ajalta
  • Lomakertymien seuraaminen
  • Tunnistautuminen onnistuu helposti Verkkopalkan kautta tai mobiilivarmenteella

Oletko jo eLiksa-käyttäjä?

Lisätietoja ja eLiksan käyttöohjeet löydät täältä.