Meistä

Me SD Worxilla ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet tehostaa toimintojaan. Siksi modernit ohjelmistoratkaisumme tukevat digitalisoituja ja automatisoituja palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseja.

SD Worx on Euroopan johtava henkilöstö– ja palkkahallinnon ratkaisujen tarjoaja, jonka avustuksella henkilöstöhallinnosta tulee lisäarvoa tuottava tekijä yrityksille ja niiden henkilöstölle. Tarjoamme henkilöratkaisuja koko työsuhteen elinkaaren ajaksi työntekijän palkanmaksusta aina osaajien rekrytointiin, palkitsemiseen ja kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme laadukkaita ulkoistuspalveluja vaativampiinkin tarpeisiin.

Työllistämme kahdeksassatoista maassa yli 5 300 ammattilaista, jotka tukevat asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Etsitkö luotettavaa kumppania palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuihin? Ota meihin yhteyttä!


SD Worxin asiakaslupaus

Tavoitteemme on luoda asiakkaidemme kanssa kumppanuuksia ja rakentaa vuorovaikutuksen avulla tuotteita ja palveluita, jotka tuovat asiakkaidemme liiketoimintaan aidosti lisäarvoa. Asiakas ja asiakkaan kokemus ovat siis kaiken toimintamme keskiössä.