Meistä

Me SD Worxilla ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet tehostaa toimintojaan. Siksi modernit ohjelmistoratkaisumme tukevat digitalisoituja ja automatisoituja palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseja.

SD Worx on digitaalisten ja automatisoitujen liiketoimintaprosessien osaaja

Ohjelmistoratkaisumme tarjoavat niin työntekijöille, esimiehille kuin asiantuntijoillekin työvälineet päivittäisten tehtävien hoitamiseen. Lisäksi tarjoamme laadukkaita ulkoistuspalveluja vaativampiinkin tarpeisiin. Lue lisää palkkahallinnon tai henkilöstöhallinnon ratkaisuistamme.

SD Worx on yksi johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa. Työllistämme noin 600 ammattilaista, jotka tukevat yksityisen sektorin asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Etsitkö luotettavaa kumppania palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuihin?
Ole yhteydessä meihin


SD Worxin asiakaslupaus

Tavoitteemme on luoda asiakkaidemme kanssa kumppanuuksia ja rakentaa vuorovaikutuksen avulla tuotteita ja palveluita, jotka tuovat asiakkaidemme liiketoimintaan aidosti lisäarvoa. Asiakas ja asiakkaan kokemus ovat siis kaiken toimintamme keskiössä.
Lue lisää