Maailmanlaajuiset HR-prosessit SAP SuccessFactorsin avulla

Henkilöstöhallinnon muutokseen kuuluu ihmisten ja prosessien lisäksi myös niitä tukeva teknologia.
Monissa organisaatioissa taustalla oleva digitaalinen HR-teknologia on kriittinen tekijä digitalisaatiotavoitteiden saavuttamisessa. SAP SuccessFactorsista löydät teknologian, jolla henkilöstöhallinnon muutos onnistuu.

SAP SuccessFactorsin edut organisaatiollesi

Herätä työntekijöiden luottamus

Innovatiiviset mobiilisovellukset ja palkat ajallaan – täydellinen resepti ensiluokkaiselle työnantajalle.

Täydellistä mielenrauhaa

Kattavan tuen ja äärimmäisen joustavuuden takaavat yli 450 sisäistä SAP-asiantuntijaamme.

Budjetti-ystävällinen

Pysy budjetissa ja luota yhden tarjoajan tarjoamaan teknologisen tuen ja palkkajärjestelmän nopeaan käyttöönottoon.

Anna palkka-järjestelmän toimia

Tee tietoon perustuvia päätöksiä linkittämällä palkkajärjestelmän operatiiviset tiedot muihin HR- ja liiketoimintatietoihin.

 

Räätälöidyt ratkaisut

Teemme täyden integroinnin nykyisiin HR-ratkaisuihin ja tarjoamme lisäksi hyvien käytäntöjen tukea.

Vankka SAP-kokemus

Adessa on osa SD Worxia ja keskittyy pilvipohjaisiin HR-ohjelmistoihin: SAP HCM & SuccessFactors Employee Central (EC) ja Employee Central Payroll (ECP)
-järjestelmien suunnitteluun, käyttöönottoon, tukeen ja hallintaan. Adessalla on yli 250 tyytyväistä SAP-asiakasta ja 600 000 käyttäjää. Käyttäjäkokemukseen ja tehokkaisiin HR-prosesseihin keskittyvä räätälöity ratkaisu suunnitellaan erityistarpeidesi mukaan, ja sen tueksi laaditaan luotettava business case.

Joustavat toimitusmallit

Olemme apuna hallinnoitaessa palkanlaskentaa SAP-järjestelmässä (EC tai HCM) tai yhdistettäessä SAP-järjestelmä SD Worxin palkkajärjestelmään. Paikalliset palkka-asiantuntijamme tarjoavat korkealaatuista tukea, johon kuuluvat vaatimustenmukaisuuden tarkistukset, palkanmaksut ja tietojen syöttöominaisuudet. Valitse itsellesi parhaiten sopiva palvelumalli hallinnoiduista palkkapalveluista täydelliseen ulkoistamiseen.

Parasta vähemmällä

Luo arvoa nopeasti SuccessFactors‑ohjelmistoa vauhdittavan Adessan Simplified_HR:n avulla! Tässä huippuratkaisussa yhdistyvät alan parhaat käytännöt, syvällinen asiantuntemus ja keskittyminen asiakkaan menestykseen. Sen avulla on helppo luoda arvoa nopeasti. Adessan Simplified_HR toimitetaan palveluna helpossa ja kaiken kattavassa tilausmallissa, ja se tuo SuccessFactors-ohjelmiston keskisuurten organisaatioiden saataville ilman pääomainvestointeja.

Työntekijäkeskeinen ohjelmisto

Etsitkö mobiilia, käyttäjäkeskeistä ja lokalisoitua HRIS-ratkaisua yrityksesi toimintojen perustaksi? Sitten SAP SuccessFactors Employee Central on juuri sinua varten! Työntekijäsi hyötyvät tämän huippuratkaisun virtaviivaisista ja yhdenmukaisista prosesseista henkilöstöhallinnon eri aloilla. Projekteihin perustuvan lähestymistavan ja projektien vauhdittajien ansiosta toteutusaikataulut ovat ennustettavissa ja joustavuus ja vapaus voidaan maksimoida.

Älä jää yksin – ole aina ajan tasalla

Elämä jatkuu käyttöönoton jälkeen. Adessa ProCare on tehokas ja joustava SaaS-tuen malli edistynyttä ylläpitoa, tapahtumien hallinnointia, pitkäaikaisia kestäviä ratkaisuja ja lyhytaikaista yksittäisten tehtävien suorittamista varten. Asiantunteva paikallisten ja kansainvälisten konsulttiemme tiimi tarjoaa teknistä sekä henkilöstöhallinnon tukea, jotta saat kaiken irti sijoituksestasi SAP SuccessFactors ‑ratkaisuun ja pysyt ajan tasalla uutuuksista ja innovatiivisista henkilöstöhallinnon trendeistä.

Haluatko tietää lisää HR-järjestelmästämme? Varaa aika demoon!