Oppaat ja whitepaperit / Ulkoistuspalvelut

Palkanlaskennan ulkoistaminen – näin onnistut

Käsittelemme oppaassamme palkanlaskennan ulkoistamista ja sen tuottamia lukuisia etuja. Ulkoistaminen takaa jatkuvuuden ja lainsäädännön noudattamisen, tekee henkilöstökustannukset läpinäkyviksi ja vapauttaa lisää aikaa strategisiin hankkeisiin.

Lue lisää

Ulkoistuspalvelut

Palkkahallinnon ulkoistaminen: 4 vinkkiä ulkoistettavien tehtävien valintaan

Palkkahallinnon on ulkoistaminen ei ole kaikki tai ei mitään -ratkaisu. Voit itse päättää, mitkä tehtävät haluat antaa kolmannen osapuolen hoidettavaksi ja minkä huolehtimisesta jatkat yrityksesi sisällä.

Lue lisää

Ulkoistuspalvelut

Palkkahallinnon ulkoistaminen ja uusi normaali: hyödyt ja haitat

Palkkahallinnon ulkoistamisen muodot vaihtelevat ohjelmistopalvelusta täysin hallittuihin palveluihin. Oli valittu ratkaisu mikä tahansa, joidenkin tai kaikkien palkanlaskentatehtävien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on aina suuri päätös. Ennen ulkoistamisesta päättämistä onkin tärkeää selvittää eri vaihtoehtojen edut ja haitat.

Lue lisää

Palkkahallinto / Ulkoistuspalvelut

Palkkahallinto hybridityön aikakautena: 3 uutta haastetta

Hybridityöstä puhuvat nyt kaikki. Yritykset ovat ymmärtäneet, että joustavat työolot (ja työajat) ovat kovaa valuuttaa kilpailluilla työmarkkinoilla. Keräsimme yhteen yritysten tärkeimmät (globaalit) haasteet tällä saralla.

Lue lisää

Ulkoistuspalvelut / Webinaaritallenteet

Webinaaritallenne: 6 vinkkiä onnistuneeseen palkkapalveluiden hankintaan

Onnistuminen palkkahallinnon ulkoistamisessa ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii perehtymistä ja sitoutumista myös hankintaorganisaatiolta. Tässä webinaarissa esittelimme 6 vinkkiä, jotka kannattaa huomioida, kun yritys on ulkoistamassa palkkapalveluitaan.

Katso tallenne

Henkilöstöhallinto / Palkkahallinto / Ulkoistuspalvelut

Näin asiakkaan sensitiivistä dataa voi käsitellä tietoturvallisesti

Vielä muutama vuosikymmen sitten tietoturvallisuus oli huomattavasti yksinkertaisempi asia kuin nykyään. Ennen internetiä yritys sai asiakkaidensa tietoja hyvin rajallisesti ja tietojen turvallisuudesta huolehtiminen liittyi asiakirjojen fyysiseen turvallisuuteen.

Lue lisää

Ulkoistuspalvelut / Uutiset

HR-palvelut parantavat työntekijäkokemusta

HR-palveluiden ulkoistaminen on ollut perinteisesti suurten yritysten tapa toimia, ja tämä markkina onkin saavuttamassa kyllästymispisteensä. Pienemmissä yrityksissä ja erityisesti kasvuyrityksissä on nyt herätty ulkoistuksen etuihin.

Lue lisää

Palkkahallinto / Ulkoistuspalvelut

Näin ulkoistusprosessi menee: ”Olemme kanssasi koko matkan”

Ennustettavista kustannuksista ja tehokkaammasta raportoinnista huolimatta monet talous- ja HR-johtajat epäröivät ulkoistaa palkanlaskentaa. Monet pitävät sitä hankalana ja epäilevät, pystyykö ulkoistuspalveluiden toimittaja hoitamaan heidän monimutkaisen liiketoimintarakenteensa.

Lue lisää

Asiakastarina / Ulkoistuspalvelut

Bilfingerin palkkaprosessiin kaivattua tehokkuutta Aditron (nyk. SD Worx) palkkapalvelun avulla

Bilfinger Industrial Services Finland Oy on valinnut palkkapalvelukumppanikseen Aditron, tavoitteenaan varmistaa laadukas ja oikeellinen palkanlaskenta. Palkkapalvelut toteutetaan modernilla ja uudistuneella Aditro W:llä – palkanlaskennan pilvipalveluratkaisulla.

Lue lisää

Asiakastarina / Ulkoistuspalvelut

Molemminpuolista ja ratkaisukeskeistä yhteistyötä kansallisten rajojen ylitse

Telian kaltainen suuri ja kansainvälinen yritys tarvitsee tehokkaan ja joustavan palkkajärjestelmän. Kun Telia päätti ulkoistaa palkkahallintonsa, valinta osui Aditroon. Tänä päivänä toimiva yhteistyö ulottuu Pohjoismaissa kansallisten rajojen ylitse.  

Lue lisää

Ulkoistuspalvelut

Palkkaulkoistus asiakas edellä – totta vai tarua?

Palkkahallinnon ulkoistamisella organisaatiot voivat säästää aikaa ja voimia, kun omia resursseja ei tarvitse suunnata eri alan asiantuntemusta vaativaan työhön.

Lue lisää

Asiakastarina / Palkkahallinto / Ulkoistuspalvelut

Palkkahallinnon ulkoistaminen auttaa SSAB:ta keskittymään ydinliiketoimintaan

Teräsyhtiö SSAB:lla on Ruotsissa tuhansia työntekijöitä ja yhtä paljon sopimuksia, palkkoja ja todistuksia. Tärkeän asiantuntijaosaamisensa turvaamiseksi tulevaisuudessa yhtiö päätti ulkoistaa osia henkilöstöhallinnosta Aditrolle (nyk. SD Worx), ja yhteistyö on osoittautunut erittäin menestykselliseksi.

Lue lisää