#lifeatsdworx / Henkilöstöhallinto

SD Worxin työntekijät arvostavat luottamusta ja joustavuutta

SD Worxilla henkilöstön mielipiteitä kysytään ja kuunnellaan, vastuuta saa niin paljon kuin haluaa, ja kehitysehdotukset otetaan hyvin vastaan. Tukea on myös saatavilla, mutta työn saa tehdä rauhassa itsenäisesti.

Lue lisää

#lifeatsdworx

SD Worx mukana tukemassa Team Rynkebytä

Tulevana kesänä SD Worx sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Lue lisää

#lifeatsdworx

SD Worxin menestyksen salaisuus

Tiesitkö, että SD Worxilla on yli 75 vuoden kokemus palkanlaskennasta ja henkilöstöhallinnosta? Kaikki alkoi vuonna 1945, kun toinen maailmansota päättyi. Nykyään SD Worx tukee yrityksiä yli 150 eri maassa 18 toimipaikan voimin. Mikä on yrityksen jatkuvan menestyksen salaisuus?

Lue lisää

#lifeatsdworx / Uutiset

Joululahjoitus WWF:lle

Joulutervehdyksien sijaan olemme tänä jouluna tehneet lahjoituksen Maailman luonnonsäätiö WWF:lle ja sen tärkeälle työlle suojella pohjoisia lajeja ja niiden elinympäristöjä sekä ponnistella luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen sekä saasteiden ja kestämättömän kulutuksen vähentämisen puolesta.

Lue lisää

#lifeatsdworx

SD Worx goes Nordic – Winners of summer competition!

As Aditro is joining SD Worx, we wanted to introduce SD Worx to the beautiful Nordic summer by launching a photo competition at Facebook that all employees can participate in.

Lue lisää

#lifeatsdworx / Henkilöstöhallinto

Aditron kesätyöntekijät: ”Mahdollisuus etätyöhön on HR-alan tulevaisuuden valttikortti”

Millaista on tehdä kesätöitä pandemian oloissa vuonna 2021, pääosin etänä? Siitä tietävät kaiken Aditron kesätyöntekijät Riina Laitila, Juho Ristimäki ja Joona Lemmetty.

Lue lisää

#lifeatsdworx / Henkilöstöhallinto

Aditro’s Battle of the North challenge

During these strange times, with home offices and closed gyms, our physical and mental wellness has been challenged. That’s why Aditro had a six-week health challenge “The Battle of the North” across all countries.

Lue lisää