Henkilöstöhallinto

Z-sukupolvi ja boomerit arvostavat eri asioita työssä

Oletko kuullut sukupolvista, joihin liitetään kirjainliite, kuten Z? Sukupolvien väliset erot arvostuksissa tuovat työelämään oman haasteensa. Esimiestehtävissä toimivan on hyvä tiedostaa nämä erot ja ottaa ne huomioon tiimin rakentamisessa sekä henkilöstön kehittämisessä.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto

Näin tuet tiimiä poikkeuksellisina aikoina

Olemme eläneet erilaisia poikkeusaikoja jo yli parin vuoden ajan. Poikkeuksellisissa olosuhteissa esimiesten on äärimmäisen tärkeää tukea tiimiläistensä jaksamista. Listasimme viisi konkreettista askelta, joiden avulla esimies voi nyt tukea tiimiään.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto / Oppaat ja whitepaperit

Kymmenen keskeistä HR-haastetta vuodelle 2022 (ja miten selätät ne)

Tässä oppaassa asiantuntijamme tarkastelevat lähemmin kymmentä keskeistä henkilöstöhallinnon haastetta ja tarjoavat ideoita niiden muuttamiseksi mahdollisuuksiksi.

Lue lisää

#lifeatsdworx

SD Worx mukana tukemassa Team Rynkebytä

Tulevana kesänä SD Worx sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto

Kysely: Lähes 40 % suomalaisista toimihenkilöistä hoitelee sähköposteja ja puheluja vapaa-aikana

Tutkimuksemme mukaan neljä kymmenestä suomalaisesta toimihenkilöstä hoitaa sähköposteja ja puheluja toisinaan vapaa-aikana, eli iltaisin ja viikonloppuisin. Osuus on lähes sama muissa tutkituissa Euroopan maissa.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto

Nämä neljä HR-prosessia on syytä automatisoida viimeistään vuonna 2022

Tässä artikkelissa käymme läpi olennaisia HR-prosesseja, joissa moderneista HR-järjestelmistä on erityisesti hyötyä. Jokaisen organisaation kannattaa harkita näiden prosessien automatisointia.

Lue lisää

Oppaat ja whitepaperit / Ulkoistuspalvelut

Palkanlaskennan ulkoistaminen – näin onnistut

Käsittelemme oppaassamme palkanlaskennan ulkoistamista ja sen tuottamia lukuisia etuja. Ulkoistaminen takaa jatkuvuuden ja lainsäädännön noudattamisen, tekee henkilöstökustannukset läpinäkyviksi ja vapauttaa lisää aikaa strategisiin hankkeisiin.

Lue lisää

Henkilöstöhallinto

Kiihtyvä digitalisaatio muuttaa työtä

Jos pitäisi määritellä lähitulevaisuuden HR-työn merkittävimmät muutosvoimat, vastauksena olisivat digitalisten trendien vaikutus, työntekijäkokemus ja data-analytiikka. HR on digitalisaation ansiosta suuren murroksen äärellä.

Lue lisää

Ulkoistuspalvelut

Palkkahallinnon ulkoistaminen: 4 vinkkiä ulkoistettavien tehtävien valintaan

Palkkahallinnon on ulkoistaminen ei ole kaikki tai ei mitään -ratkaisu. Voit itse päättää, mitkä tehtävät haluat antaa kolmannen osapuolen hoidettavaksi ja minkä huolehtimisesta jatkat yrityksesi sisällä.

Lue lisää

Ulkoistuspalvelut

Palkkahallinnon ulkoistaminen ja uusi normaali: hyödyt ja haitat

Palkkahallinnon ulkoistamisen muodot vaihtelevat ohjelmistopalvelusta täysin hallittuihin palveluihin. Oli valittu ratkaisu mikä tahansa, joidenkin tai kaikkien palkanlaskentatehtävien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on aina suuri päätös. Ennen ulkoistamisesta päättämistä onkin tärkeää selvittää eri vaihtoehtojen edut ja haitat.

Lue lisää

Palkkahallinto / Ulkoistuspalvelut

Palkkahallinto hybridityön aikakautena: 3 uutta haastetta

Hybridityöstä puhuvat nyt kaikki. Yritykset ovat ymmärtäneet, että joustavat työolot (ja työajat) ovat kovaa valuuttaa kilpailluilla työmarkkinoilla. Keräsimme yhteen yritysten tärkeimmät (globaalit) haasteet tällä saralla.

Lue lisää

Ulkoistuspalvelut / Webinaaritallenteet

Webinaaritallenne: 6 vinkkiä onnistuneeseen palkkapalveluiden hankintaan

Onnistuminen palkkahallinnon ulkoistamisessa ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii perehtymistä ja sitoutumista myös hankintaorganisaatiolta. Tässä webinaarissa esittelimme 6 vinkkiä, jotka kannattaa huomioida, kun yritys on ulkoistamassa palkkapalveluitaan.

Katso tallenne