Helppo ja tehokas työajanseuranta Time -työajanhallintaratkaisulla

Oman työajan seuranta ja tuntien kirjaaminen voi usein olla monimutkaista, aikaa vievää ja haastavaa. Työntekijöiden työajanhallintaa voidaan kuitenkin helpottaa tarjoamalla työkaluja, joiden avulla työaikakirjausten ja poissaolojen tallentaminen on vaivatonta ja nopeaa. Ratkaisun työajanhallintaan tuo SD Worx Time -työajanseurantajärjestelmä. Timella kerätään ja hallitaan tehokkaasti työntekijöiden työaikoja sekä poikkeamia arkisessa työssä. Järjestelmä varmistaa, että tallennetut tiedot työtunneista ja niihin liittyvistä korvauksista saadaan luotettavasti ja oikeellisesti palkanlaskentaan. Jotta työntekijät varmasti käyttäisivät työaika-, poissaolo- ynnä muihin kirjauksiin tarkoitettua työkalua, tulee ratkaisun olla helppokäyttöinen, toimiva ja saatavilla myös mobiilisti. Modernien työkalujen avulla työajanhallinta sujuu mutkattomasti ilman vaivalloisia prosesseja. Toimiva ratkaisu vähentää myös virheiden mahdollisuuksia.

SD Worx Timen avulla työajan ja poissaolojen raportointi on mutkatonta ja helppoa. Esimiehille Time tarjoaa helpon tavan pysyä ajan tasalla työntekijöiden työaikatilanteista, lomista ja poissaoloista. Helppokäyttöisen Manager-mobiilisovelluksen avulla esimies voi hyväksyä muun muassa poissaoloja ja lomia – käden käänteessä, missä ja milloin tahansa. SD Worx Timen avulla säästät aikaa. Time tuo tasapuolisen sekä tarkan tuntiseurannan työntekijöillesi, jolloin koko yrityksen toiminta tehostuu.  

SD Worx Time -työajanseurantajärjestelmä avuksi arkeen

SD Worx Time -työajanhallintaohjelmisto on suunniteltu työtuntien seurantaan ja hallintaan. Se tarjoaa työntekijöille helppokäyttöisen tavan pitää huolta siitä, että omaan työaikaan, poissaoloihin ja lomiin liittyvät kirjaukset ovat aina ajan tasalla.

Työajanhallintajärjestelmän kautta tieto todellisista työtunneista ja niihin liittyvistä korvauksista saadaan suoraan palkanlaskentaan, ja työntekijän tai esimiehen ei tarvitse erikseen huolehtia tietoja eteenpäin. SD Worx Timen tulkintatyökalun avulla ylityöt, viikonloppu-, ilta-, yö- ja vuorolisät ynnä muut palkanlaskentaan vaikuttavat tekijät niin arkipäivien kuin arkipyhien osalta tulevat maksuun oikein. Timen työaikasäännöt ovat oletuksena työehtosopimuksen mukaiset, mutta tulkintatyökalun avulla voidaan huomioida myös asiakkaan paikallisia sääntöjä.

Sähköinen prosessi säästää aikaa ja vaivaa

Työtuntien kirjaaminen SD Worx Timeen onnistuu kätevästi tietokoneella tai mobiililaitteella. Myös hyväksynnät on helppo hoitaa mobiilisti vaikka tien päällä. Pyynnöt hoituvat näin mahdollisimman nopeasti. Tällöin ne eivät jää roikkumaan sähköpostiin tai muuhun kanavaan, johon ne helposti myös lopulta unohtuvat.

Hyväksytyt tapahtumat, kuten anotut lomat tai ylityötunnit siirtyvät Time -moduulista suoraan palkanmaksuun. Tämä nopeuttaa prosessia, varmistaen tietojen oikeellisuuden ja säästäen aikaa sekä resursseja.

SD Worx Timen muita toiminnallisuuksia ovat muun muassa kalenterinäkymä, josta esimiesten on helppo seurata työntekijöiden suunnitelmia, kuten tulevia lomia ja poissaoloja kokonaisuutena. Tämä toiminnallisuus toimii tehokkaana apuna tulevien töiden suunnittelussa. Järjestelmä antaa lisäksi muistutuksia toimenpiteitä vaativista tehtävistä hyvissä ajoin, jolloin ne eivät pääse kiireen keskellä unohtumaan.