Asiantuntijapalvelut

Aditro tarjoaa tarpeidesi mukaista konsultointia,
käyttöönottotukea, koulutuksia ja tukipalveluita.

HR- ja palkkahallinnon asiantuntijasi

Me Aditrolla haluamme, että osaamisestamme ja vuosikymmenten liiketoimintaprosessien ja IT-ratkaisujen kokemuksesta hyötyy eniten asiakkaamme. Jaamme osaamistamme asiakkaidemme kanssa asiantuntijapalveluidemme kautta. Asiantuntijapalvelumme kattavat konsultoinnin, käyttöönoton, tuen ja koulutukset.

Konsultointi ja käyttöönotto

Konsulttimme, projektipäällikkömme ja pitkä kokemuksemme takaavat onnistuneen määrittelyn, käyttöönoton sekä tuen muutosjohtamiseen. Uusien järjestelmien ja sovellusten käyttöönotto vaatii usein liiketoimintaprosessien hiomista ja kehittämistä. Aditron konsultointitiimin laaja-alainen kokemus ja osaaminen on hyödynnettävissäsi. Varmista koko projektin onnistuminen suunnittelusta käyttöönottoon ja takaa paras lopputulos investointisi osalta.

Nykyiset asiakkaamme hyödyntävät konsultointipalveluitamme säännöllisesti kehittäkseen ja edelleen parantaakseen HR- ja palkkahallinnon toimintojaan.

Sovellustemme käyttäjänä voit tilata konsulttimme avuksesi erilaisissa muutos- ja ongelmatilanteissa.

Aditro W:n käyttäjille on olemassa kaksi valmista konsultointipakettia:
  1. Tehoa Tulorekisteriin
  2. Poissaolojen ilmoittaminen Tulorekisteriin

Tutustu konsultointipalveluumme

Tukipalvelut

Uskomme, että liiketoimintasi jokapäiväiset tehtävät ansaitsevat kaiken huomiosi. Kun valitset Aditron tukipalvelut, takaamme sinulle korkealaatuisia ja jatkuvasti kehittyviä palveluita. Tukipalveluvalikoimamme kattaa myös yksikkökohtaisesti (esimerkiksi HR, talous- ja IT-osastoille) räätälöidyt palvelut. Ota yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi.

Koulutus

Organisaatiosi tärkein voimavara on työntekijäsi. Koulutustarjontamme kattaa laajan valikoiman liiketoimintaprosesseihin, tietojärjestelmien käyttöön sekä HR- ja palkkapalveluiden lainsäädääntöön liittyvät koulutukset. Koulutusohjelmat räätälöidään markkina-aluekohtaisesti. Lisätietoja paikallisista koulutuksista Asiakassivuilta tai omalta yhteyshenkilöltäsi.

Haluatko kuulla lisää asiantuntijapalveluistamme?